Essència del dia

Contacte

MerceMercè Botella Mas

Una etapa professional en el que el repte és trobar bones solucions al munt de problemes que tenim. Un d’aquests problemes és que els nostres mecanismes per aprendre es basen en sistemes educatius, més que en sistemes d’aprenentatge.

Una situació que ofereix un munt de reptes complexos als quals cal trobar resposta. Amb Arrenca a córrer estic revivint un dels meus somnis juvenils. El disseny de jocs i joguines per aprendre és la manera com volem enfocar el disseny de programes d’intervenció adreçats a fer una societat amb talent per emprendre.

Durant els darrers 15 anys he treballat en projectes de desenvolupament professional, d’assessorament directiu i programes d’intervenció social que han impulsat diverses administracions públiques i organitzacions.

Actualment compatibilitzo la meva feina a Arrenca a córrer, amb altres pojectes d’economia social i amb la impartició de classes de psicologia social a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Imagen 119Laura Robert Boira 

Una professió, una passió, i el desig de contribuir socialmente per tal que els nostres fills i filles puguin tenir en el futur la capacitat de fer del seu talent i de la seva passió, la seva manera de viure.

En la meva darrera etapa professional,  com a project manager del Programa Enginycat vaig poder participar en el disseny de programes per al foment de la innovació i de l’emprenedoria entre estudiants d’enginyeria. Una etapa molt activa pel que fa a la creativitat i a la col·laboració amb escoles, estudiants i professorat, així com amb les universitats catalanes, des d’on es va generar l’impuls i la motivació per crear Arrenca a córrer.

Anteriorment, vaig treballar en diversitat de projectes per a la formació de professionals en un entorn de relació universitat-empresa, en la cerca i el desenvolupament d’oportunitats de negoci i en el disseny de productes a mida, des de la Fundació de la Universitat Politècnica de Catalunya.

info@arrencaacorrer.org

twiter blau

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>