Essència del dia
Emprenedors Talents 2020: El cas Miguel De Paramo
Miguel De Paramo presentant la seva història al Talents 2020

Emprenedors Talents 2020: El cas Miguel De Paramo

La passió per la música va aconseguir que abandonés un lloc de treball estable i ben valorat en un banc i la seva carrera que havia començat amb estudis de dret. Per què?. Per què havia nascut per ser músic i no es podia morir sense intentar lluitar per fer realitat el seu somni. Una història que va emocionar a joves estudiants de secundària i als professors que els acompanyaven.

Avui toca recordar un dels emprenedors i gran aventurer que ha passat pel Talents 2020. Aventures emprenedores: Miguel De Paramo. És músic i creador del show musical “Deparamo Show”.

Alguns dels consells que va donar als 600 joves estudiants que l’escoltaven:

  • Comunica, comunica i comunica.  Parla del teu projecte a tothom, tothom, tothom. Mai saps on es troba aquella persona de la qui pots estirar del fil i que et portarà a iniciar el teu projecte.
  • No et menysvaloris. Sigues valent i busca els millors col·laboradors perquè t’ajudin a fer realitat el teu projecte.
  • No t’enfonsis quan les coses surtin com no esperaves.  Torna-ho a intentar i busca la manera de tirar endavant.
  • Estudia allò que t’apassioni, no el que et diguin que has d’estudiar o el que sembli que tindrà més sortides professionals.
  • Comparteix la teva idea, no tinguis por que et copiïn. Ningú més li posarà l’amor i la passió que tu li pots posar.
  • Recolza’t en les xarxes socials, treu-ne el major profit per poder comunicar, per poder contactar amb persones que admires i que no coneixes de res.

A partir del minut 02.45 podreu veure la seva intervenció.


Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>