Essència del dia

Avís legal

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), s’informa als usuaris que, la cessió de les seves dades a aquesta pàgina Web, suposa el consentiment inequívoc per la seva part perquè l’Associació Arrenca a córrer tracti de forma automatitzada les seves dades personals, i les incorpori al fitxer de dades personals amb la finalitat de complir amb els objectius fundacionals. Les seves dades no podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries.
Així mateix, s’informa de la possibilitat que podeu exercir, segons estableix la LOPD, els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les vostres dades personals, editant-les o eliminant-les vosaltres mateixos quan estigueu identificats a la web o dirigint-vos a info.arrencaacorrer.org on consti com a referència DADES PERSONALS i el dret que voleu exercitar.
L’Associació Arrenca a córrer es compromet a mantenir i guardar les vostres dades personals de forma confidencial, aplicant a tal efecte el que estableix la normativa vigent sobre Protecció de dades personals.

 

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>