Essència del dia

Tallers i projectes

Els infants són curiosos per naturalesa. A mesura que van creixent, podem observar com es van orientant cap a interessos i àmbits concrets. Cada nen, cada nena, és diferent, i cada aprenentatge també hauria de ser diferent, especial. Cada  jornada escolar hauria de ser un dia més de felicitat, perquè el fet d’aprendre hauria de ser un plaer.

Igual que cada planta requereix de sol o sombra, de fresca o escalfor, de més o menys aigua, així som les persones. Si ens tracten com un ésser especial, si es fixen amb el que som i el que podem donar, i ens ajuden a créixer sent nosaltres mateixos, aconseguirem grans coses.

Imatge planta per presentar educació

Arrenca a córrer dissenya cursos i tallers a mida per estudiants, famílies i centres educatius, atenent a cada requeriment de manera personalitzada.

Consulteu la informació sobre les activitats que proposem en el submenú d’aquesta pàgina i contacteu amb nosaltres si desitgeu més informació.

 

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>