Essència del dia

T’ho estàs passant bé ara mateix?

Aquesta seria la gran pregunta.  Si estàs treballant en aquest moment, quina és la teva resposta?.  Aquí està la clau de moltes hores de la nostra vida i del nou paradigma laboral.

La “generació mil·leni”, malgrat tots els obstacles que s’està trobant, té moltes més possibilitats de poder dir que disfruta de la seva feina.  La concepció de feina i vida està canviant a marxes forçades perquè les noves generacions busquen en una feina no només una forma de pagar factures, sinó molt més: satisfer les pròpies passions, moure’s en llibertat, buscar oportunitats, descobrir el propi talent, interelacionar-se, cooperar. Tot això és emprenedoria.

I a aquest nou paradigma hi hem arribat per evolució, perquè les noves tecnologies ens hi han ajudat, perquè el model social ha canviat, perquè el sistema econòmic que fins ara ens proveïa ha dit prou, perquè com diu el vídeo que us presentem, ara pots treballar amb pijama mentre la teva foto de perfil parli bé de tu.

L’actitud emprenedora no està només en lo professional, sinó en la vida mateixa.  I els nostres joves tenen la base resolta perquè són nadius d’un nou paradigma laboral. Només els hem de donar unes pistes a seguir, fer-los ser conscients que les oportunitats estan navegant i busquen talents per ser aprofitades. Els hem d’entrenar, els hem de regalar auto-confiança, els hem de deixar equivocar sense tenir pànic al fracàs.

Mireu aquest video. Com ha canviat el món!!!!.  Malgrat tot, a millor. No hi ha excusa per no intentar disfrutar cada moment del teu dia.

3 Comentarios

  1. M’ha agradat molt el video. En trec tres conclusions: la felicitat està en el camí, l’èxit en fer el que t’agrada, i qui no s’adapta es queda enrere. Gràcies, MC.

  2. Gran video para la gente joven.Tengo 59 años y sinceramente me gustaría trabajar o emprender algo que me ilusionara,pero sinceramente todo cambia tan deprisa ,que no se si es tan necesario,que yo he perdido el tren y básicamente porque todo se ha de hacer con las nuevas tecnologías y la mayor parte no me interesan.

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>