Essència del dia

Una bona lliçó per començar a emprendre

L’experiència de posar en situació d’emprendre a nois i noies pot arribar a ser molt engrescadora, tant pels propis estudiants com pel professorat que els acompanya.  Mostra n’és la satisfacció que es desprèn dels missatges d’un grup joves que el passat mes de juny van participar en la Jornada d’Educació Emprenedora a Girona, organitzada en el marc del Fòrum Impulsa.

Experimentar la sensació d’un esforç en equip per assolir un repte, de situar-se en la perspectiva de veure una oportunitat on a primera vista s’hi veu un problema, de perseverar malgrat la dificultat i de prendre responsabilitat per assolir resultats són algunes de les lliçons més complertes a les que hauria de tenir accés tot estudiant.

Què vol dir actitud emprenedora?. Decidir, fer front a la por, seguir endavant, buscar oportunitats, voler superar-se. Tot plegat forma part d’una manera de percebre la pròpia vida i d’afrontar el futur.

Cada cop més centres s’animen a posar en marxa projectes transversals que fomenten les actituds emprenedores i a través dels quals es treballen habilitats que poden ser molt útils en el futur. 

Els resultats d’aprenentatge i les mostres d’orgull dels docents que ho fan possible queden ben clars en el vídeo que us proposem.

 

 

 


Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada.

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>